Doç. Dr. Frederike Ambagtsheer Fakültemiz Ziyareti

Rotterdam Erasmus MC Transplant Enstitüsü’nden Sayın Doç. Dr. Frederike Ambagtsheer, Fakültemiz Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı’nın konuğu olarak Üniversitemize gelmiş ve çeşitli temaslarda bulunmuştur. İlk olarak S.B.Ü. İzmir Tepecik EAH hastanesinde Organ Nakli ekibi ile yapılan toplantıda bir araya gelindi, organ nakli konusunda bilgi ve deneyimlerinin paylaşımı için ortak yapılacaklar tartışıldı.

Ardından İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinde Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Turan GÖKÇE’nin başkanlığında yapılan toplantıya katılmıştır. Üniversitemiz Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Şaban ÇELİK, Tıp Fakültesi Erasmus Koordinatörü, Prof. Dr. Meltem Kuruş, Tıbbi Biyoloji Öğretim Üyeleri ve lisansüstü öğrencilerinin de katıldığı toplantıda Erasmus programı kapsamında ikili işbirliklerinin geliştirilmesi, öğretim üyeleri ve öğrencilerin hareketliliği ile ilgili fikir alışverişinde bulunulmuştur. Son olarak 5 Kasım 2021’de 1. Tepecik Böbrek Nakli Sempozyumuna konuşmacı olarak katılmış ve Prof. Dr. İbrahim Pirim'in moderatörlüğünde “Ethical and Legal Aspect of the Human Organ Trade” başlıklı konuşmasını yapmıştır.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat